Wij huren uw vastgoed

Met optimaal rendement voor u

Uw vastgoed verhuren met optimaal rendement? Bright adviseert en ondersteunt. Wij huren uw vastgoed en verzorgen het complete beheer voor u.

in- en verhuur

dat is bright

 

Wanneer u ons inschakelt om uw vastgoed te verhuren, treden wij op als uw huurder. Dat wil zeggen: U sluit uw huurovereenkomst met ons en wij zijn wij uw enige contactpersoon. Wij nemen de risico’s van leegstand en wanbetaling op ons. U bent verzekerd van uw maandelijkse huurinkomsten en een optimaal rendement.  Bemiddelingsfee of beheervergoeding? Doen wij niet aan. De huurprijs die wij u bieden is transparant en all-inclusief. 

volledig
ontzorgd

dat is bright

Wij verzorgen voor u de benodigde contracten, financiële afhandeling en het beheer. Ook een verbouwing behoort tot de mogelijkheden. Wij voeren uitgebreide controles uit en onderhouden het contact met buren en betrokken instanties. Alles om u volledig te ontzorgen. Indien gewenst zullen wij het object volledig meubileren en voorzien van het benodigde inventaris, sluiten de GWE contracten voor u af en organiseren het internet/tv abonnement. 

beheer
op maat

dat is bright

Uiteraard geldt dat er voor iedereen andere wensen zijn. Bent u op zoek naar totale ontzorging of blijft u liever zoveel mogelijk aangehaakt? Zoekt u een huurder voor de lange termijn of juist voor een korte periode? Laat het ons weten en we kijken met elkaar naar de meest optimale oplossing voor u.

Vastgoed verhuren of meer informatie ontvangen?

Uw vastgoed verhuren?

Indien nodig en gewenst, zullen wij het object volledig verhuurklaar maken en onderhouden. Denkt u hierbij onder andere aan het verzorgen van:

Ook nemen wij graag het beheer voor u uit handen. Beheer via Bright Home Rentals bestaat onder andere uit:

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op over de mogelijkheden.

    Altijd op de hoogte van ons woningaanbod?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!