Wij verhuren uw woning

Met optimaal rendement voor u

Uw woning(en) verhuren met optimaal rendement? Bright adviseert en ondersteunt. Wij huren de woning van u in en verzorgen het complete beheer voor u.

no cure,
no pay

dat is bright

Wanneer u ons inschakelt om uw woning te verhuren, bieden wij deze direct binnen ons netwerk aan. In 99% van de gevallen zullen wij uw woning binnen 1 week verhuren, tegen een maximaal rendement. Bemiddelingsfee? Doen wij niet aan. En tot het moment van verhuur zijn er uiteraard geen kosten aan onze dienstverlening verbonden.

volledig
ontzorgd

dat is bright

Wij verzorgen voor u de benodigde contracten, financiële afhandeling en sleuteloverdracht. Ook voeren wij voorafgaand en tijdens de verhuur uitgebreide woningcontroles uit en informeren alle betrokkenen (waaronder de naaste buren) over de komst van de nieuwe bewoners.

beheer
op maat

dat is bright

Wij bieden u ook graag de mogelijkheid tot klantspecifieke beheerdiensten. Bijvoorbeeld ‘inhuur met huurgarantie’. Bright Home Rentals treedt hierbij op als huurder en neemt alle verantwoordelijkheden op zich die normaliter voor de huurder komen. Maximale ontzorging voor u!

Woning aanmelden of meer informatie? Dat kan!

Uw woning(en) verhuren?

Ons doel is altijd dat zowel u als verhuurder, als de huurder optimaal tevreden zijn.

Indien nodig en gewenst, zullen wij uw woning volledig verhuurklaar maken en vervolgens onderhouden. Denkt u hierbij onder andere aan het verzorgen van:

Om u ook na de bemiddeling volledig te ontzorgen, nemen wij graag het beheer van de woning van u uit handen. Beheer via Bright Home Rentals bestaat onder andere uit:

    Altijd op de hoogte van ons woningaanbod?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!