Eén team, Eén taak!

Elke dag van de week staat dit team voor u klaar

thijs_bright

Thijs

Directeur / Eigenaar

Thijs heeft na 10 jaar ervaring binnen de verhuurbranche te hebben opgedaan, in 2016 Bright opgericht. Een betrokken manager die ook operationeel nog keihard meewerkt!

thijs@brighthomerentals.nl
anouschka_bright

Anouschka

Accountmanager Sales

Anouschka is hét aanspreekpunt voor klanten en relaties. Zij geniet van klanten helpen en ze meer dan blij te maken. Altijd is ze vrolijk en ze heeft hart voor de zaak!

anouschka@brighthomerentals.nl

+31 6 836 166 92

andelina_bright.

Andelina

Office Manager

Andelina is de duizendpoot binnen Bright. Hoe meer uitdaging en diversiteit, hoe beter. Vragen over sales, contracten, service of HR, bij haar kun je terecht!


andelina@brighthomerentals.nl

+31 6 139 512 42

daniel_bright

Daniel

Technische Dienst

Daniel is de technische man die nergens 'nee' tegen zegt. Van kleine tot grote klussen, hij geniet ervan. Altijd in volle vaart, rustig aan staat niet in zijn woordenboek!

service@brighthomerentals.nl
lydia_bright

Lydia

Administratie

Lydia is onze administratieve topper. Zij zorgt ervoor dat alle eigenaren en leveranciers op tijd worden betaald. Klantvriendelijk en een vrouw van haar woord. Van haar kun je op aan!

administratie@brighthomerentals.nl
youri_bright

Youri

Technische Dienst

Youri rijdt alle woningen langs voor reparaties, inspecties, inchecks en outchecks. Hij is van alle markten thuis. Alles legt hij vast op camera, niets laat hij ongezien!


service@brighthomerentals.nl

boy_child_man_male_people_avatar_icon_131270

Willem

Technische Dienst

Willem is onze nieuwste aanwinst binnen onze technische dienst. Zowel op kantoor als in de buitendienst is Willem een enthousiaste collega die graag meedenkt voor mogelijke optimalisaties.

service@brighthomerentals.nl

avatar_woman_female_girl_people_icon_131282

Shannon

Commercieel Team Assistent

Sinds begin van dit jaar is Shannon bij ons aan de slag , maar het lijkt alsof zij hier al jaren werkt. Van het maken van contracten tot het doen van inspecties, zij regelt het hele proces!

shannon@brighthomerentals.nl
+31 6 10187804

Altijd op de hoogte van ons woningaanbod?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!