Persoonlijk en betrokken

Elke dag van de week staan wij voor u klaar

Bright Home Rentals is sinds 2016 gespecialiseerd in vastgoedbeheer en personeelshuisvesting. Voor zowel eigenaren als huurders zijn wij het aanspreekpunt en nemen graag onze verantwoordelijkheid. Meedenken voor de juiste oplossing (zoals het optimale rendement of de meest gunstige locatie) doen wij deskundig en met veel plezier. 

Zowel intern als extern is samenwerken erg belangrijk voor ons. Samen kom je nog altijd veel verder dan alleen. Met een goede werksfeer en persoonlijke klantrelatie streven wij er altijd naar om verwachtingen te overtreffen.

DSC_0460

Thijs

Directeur / Eigenaar

Persoonlijk zakendoen en goed werkgeverschap zijn belangrijk voor Thijs. Een betrokken directeur die met zijn kennis en ervaring zowel zijn relaties als personeel verder helpt. 

thijs@brighthomerentals.nl
 0180 396802

DSC_0675

Andelina

Operationeel Manager

Andelina is een bevlogen manager, zowel intern als extern. Van het aansturen van het team tot het (ver)huren van vastgoed, bij haar kun je terecht!

andelina@brighthomerentals.nl
 06 139 512 42

DSC_0387

Anouschka

Accountmanager Verhuur

Anouschka weet met enthousiasme onze relaties meer dan blij te maken met de verhuur van onze huizen. Met kennis van zaken en een hart voor de zaak is zij een waardevolle collega!

anouschka@brighthomerentals.nl 06 836 166 92

DSC_0575

Viola

Accountmanager Verhuur

Viola is onze langstzittende collega! Maar stilzitten doet zij zeker niet. Zij kent onze klanten als geen ander en weet alle belangen te behartigen.

viola@brighthomerentals.nl
06 183 441 15

DSC_0535

Shannon

Facilitair Manager

Shannon is onze duizendpoot die alle ballen hoog houdt om een optimale service te leveren en stuurt onze buitendienst aan. Een onmisbare schakel in ons team!

shannon@brighthomerentals.nl
 06 10187804

DSC_0654

Sander

Accountmanager

Naast het doorvoeren van procesoptimalisaties is Sander actief in de in- en verhuur. Sander denkt en werkt altijd 10 stappen vooruit!

 sander@brighthomerentals.nl
 06 19093118

DSC_0560

Christa

Service Medewerker Halsteren

Vanuit ons kantoor in Halsteren is Christa verantwoordelijk voor de service die wij leveren. Zij is de topper die de service daar waarborgt!

christa@brighthomerentals.nl
 06 184 157 11

DSC_0633

Sabine

Service Medewerker

Als schakel tussen onze technische dienst en de planning weet Sabine als geen ander wat er allemaal speelt. Zij zorgt voor inzicht!

sabine@brighthomerentals.nl
 06 455 919 99

DSC_0404

Christel

Administratie

Christel zorgt ervoor dat alle eigenaren en leveranciers op tijd worden betaald. Punctueel en betrouwbaar is zij absoluut!

administratie@brighthomerentals.nl
 0180 396802

avatar_woman_female_girl_people_icon_131282

Joanna

Inspecteur

Joanna is dagelijks op pad om al onze woningen te inspecteren. Zij zorgt ervoor dat wij kwaliteit in en om de woningen kunnen waarborgen!

service@brighthomerentals.nl

DSC_0028

Chandra

Service Medewerker Buitendienst

Chandra is onze vrouwelijke buitendienst topper! Zij verzorgt de inspecties, inchecks en outchecks van onze woningen in Noord-Brabant en Zeeland.

chandra@brighthomerentals.nl

DSC_0059

Youri

Technische Dienst

Youri rijdt alle woningen langs voor reparaties, inspecties, inchecks en outchecks. Hij is van alle markten thuis. Alles legt hij vast op camera, niets laat hij ongezien!

service@brighthomerentals.nl

DSC_0039

Wilco

Technische Dienst

Wilco is de technische man die nergens ‘nee’ tegen zegt. Van kleine tot grote klussen, hij geniet ervan. Altijd in volle vaart, rustig aan staat niet in zijn woordenboek!


service@brighthomerentals.nl

DSC_0071

Arjan

Technische Dienst

Voor Arjan is geen klus te gek. Voor elke uitdaging vindt hij een oplossing, snel en adequaat!

service@brighthomerentals.nl

DSC_0044

Arne

Technische Dienst

Arne is onze nieuwste aanwinst in de buitendienst. Problemen praktisch en goed oplossen, laat dat maar aan hem over!

service@brighthomerentals.nl

Altijd op de hoogte van ons woningaanbod?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!